Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/string/string.php on line 30

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/string/string.php:28) in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/plugins/system/languagefilter/languagefilter.php on line 85

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/filter/input.php on line 654

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
Цени

Почитувани,

Ве известуваме дека капацитетите на хотел Радика, за меѓународната конференција на тема “Национални стратегии за БЗР“, се во целост исполнети.

Имајќи го во предвид интересот за учество на конференцијата, Ве известуваме дека МЗЗПР, Ви овозможува дополнителни два типа на учество на конференцијата:

1.    Престој во хотел “Бистра” http://www.bistra.com/mk_bistra.htm

Цената за членови на МЗЗПР изнесува:

-    10,500 ден. за ноќевање со појадок во еднокреветна соба
-    10,000 ден. по лице за ноќевање со појадок во двокреветна соба

Редовната цена изнесува:

-    11,500 ден. за ноќевање со појадок во еднокреветна соба
-    11,000 ден. по лице за ноќевање со појадок во двокреветна соба

Во цената е вклучено:
-    Ноќевање со појадок,
-    Котизација за конференција на 25 и 26 април,
-    Материјали од конференција,
-    Ручек на 25 и 26 април,
-    Кафе паузи,
-    Повратен автобуски билет Скопје-Радика-Скопје за 25 и 26 април.

2.    Учество на конференцијата без користење на хотелски капацитети

Редовната цена изнесува 8000 денари, додека цената за членови на МЗЗПР изнесува 7000 денари

Во цената е вклучено:
   -    Котизација за конференција на 25 и 26 април,
   -    Материјали од конференција,
   -    Ручек на 25 и 26 април,
   -    Кафе паузи,
   -    Повратен автобуски билет Скопје-Радика-Скопје за 25 и 26 април.

Опција само за автобуски превоз – 500 ден. (одење – враќање)Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/filter/input.php on line 654

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mzzpr/www/conference-mavrovo/libraries/joomla/filter/input.php on line 654

Дополнителна информација